lank_foto.jpg

Nosaltres

Länk arquitectes és un estudi d'arquitectura fundat a Barcelona l'any 2019 i codirigit pels arquitectes, Andrea Las Hayas (ETSAB Barcelona 2012) i Iago Pineda (ETSAV Vallés 2013). Tots dos també formats a l'Escola d'Arquitectura d'Estocolm (KTH) i amb experiències professionals tant a Espanya com a Bèlgica.

L'estudi desenvolupa projectes de diferents escales, pressupostos i tipologies, des de l'àmbit domèstic fins a l'escala territorial.

 

Aposten per una arquitectura que no separa l'estratègia espacial o formal de la mediambiental, energètica o constructiva.

En la seva pràctica combinen projectes de diferents tipologies tant de l'àmbit públic com del privat, mirant d'estar sempre actius entre encàrrecs, concursos i recerca.

Premis i reconeixements

2022 - 2n premi - Concurs per a l'ampliació del Teatro Bretón de los Herreros de Logroño, La Rioja.

2021 - 1r premi - Concurs EUROPAN 16 - Colònia Sedó - Esparreguera.

2021 - 1r premi - Concurs per a la Rehabilitació de la sala municipal a l'antiga església del “Palau dels Comtes de Castelló d'Empúries”.

2021 - 2n premi - Concurs per a la remodelació de la plaça del “Poeta Sitjà” de Castell d'Aro, a Girona.

2021 - 5è premi - Concurs per al projecte de construcció del nou “CAP Raval Nord” aprofitant la capella de la Misericòrdia de Barcelona.